"Є скарби – допоки їх шукають",- говорить народна мудрість. А для вчителя всі його надбання - то скарби, і все його життя - постійний пошук.

неділю, 20 травня 2018 р.

Знайди радість у мистецтві

Весна - це та пора, яка надихає найбільше. І причин для створення прекрасного в цей період навчального року було чимало. Тому гуртківці активно взялись за роботу. Мистецтво повинно дарувати не лише радість, а й звертати увагу людей на найважливіше у житті. Так, Іванова Ольга та Гуральник Валерія звернулися до населення Чернігівського району у своєму соціальному плакаті "Не паліть суху траву, сплять перші зайченята", який вони виготовили на районне змагання ДЮП.

 На порозі - 9 Травня, важливий день в історії нашої країни, який нагадує нам про помилки людства у минулому і вчить не повторювати їх в майбутньому. А ще - пам'ятати.І хоча ветеранів Другої Світової у нашому селі не залишилось, є діти війни, які пережили ті жахливі події. Щороку ми вітаємо їх власноруч виготовленими листівками та квітами з цим великим святом.


Навчальний рік закінчився звітним концертом для батьків та нагородженням переможців у різноманітних конкурсах та змаганнях. Гурток "Петриківський розпис" підготував виставку своїх робіт, на якій презентував роботу за весь навчальний рік. Всі присутні могли помилуватися роботами-переможцями конкурсів "Знай і люби свій край" та "Писанковий рай". Частина експонатів в майбутньому прикрашатиме стіни нашої шкільної їдальні.

Немає коментарів:

Дописати коментар