"Є скарби – допоки їх шукають",- говорить народна мудрість. А для вчителя всі його надбання - то скарби, і все його життя - постійний пошук.

вівторок, 20 грудня 2016 р.

Підсумки конкурсу на кращу новорічну іграшку

Одне з найцікавіших занять на Новий Рік - це прикрашати ялинку! У всіх вона виходить різна: хтось майструє іграшки з підручних матеріалів, хтось звертається до професіоналів.
20 грудня у приміщенні нашої школи відбувся конкурс на кращу новорічну іграшку, у якому брали участь учні 1-11 класів.
Роботи, що брали участь в конкурсі, вразили журі різноманіттям матеріалів, які були використані, творчим підходом та майстерністю виконання.
Варто сказати, що визначити кращі роботи було дуже важко, адже кожна іграшка була неповторною по своєму виконанню, красивою та незвичайною. Всім, хто милувався дитячими роботами, хотілося вірити в казку, яку вони створили власними руками.
Частину іграшок надіслали київським школярам, які постійно надають нам благодійну допомогу.
Рештою іграшок буде прикрашена шкільна новорічна ялинка, щоб подарувати відчуття новорічних чудес.
Враховуючи дотримання вимог до виготовлення іграшки: різноманітність та оригінальність використаних матеріалів, естетичність виконання, журі обрало переможців конкурсу.
У номінації «Найактивніший клас» визнано учнів 1,2,6,  та 9 класи. У номінації «Найоригінальніша іграшка» переможцями стали Гацька Вікторія, Чечет Владислава, Білоконь Аліна, Харитонов Олексій. Найактивнішими учасниками визнано Степаненка Нікіту та Гуменюк Поліну.
Нагородження переможців буде проводитись на Новорічному святі.




Немає коментарів:

Дописати коментар